APA, BAUTURI RACORITOARE SI PRODUSE FOOD

Rio Bucovina are ca obiect principal de activitate imbutelierea apei minerale naturale Bucovina, precum si productia bauturilor racoritoare.

Apa minerala naturala Bucovina, plata si carbogazificata, marca proprie Rio Bucovina, izvoraste in mod natural dintr-un zacamant/acvifer subteran situat intr-o zona de tip rezervatie naturala.

Apa minerala naturala plata Bucovina are o compozitie chimica echilibrata, o cantitate mica de minerale dizolvate (reziduu sec la 180 °C – 79 mg/l), un pH optim de 7.19, un continut foarte mic de fluoruri (<0.052 mg), nitrati (4.46 mg/l) si nitriti (<0.01 mg/l) si este certificata si recomandata de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului – Alfred Rusescu pentru prepararea hranei bebelusului.

Bucovina – Bag- in – box 3L si 5L este singura apa minerala naturala plata din Romania in ambalaj ultraigienic produs in mediu steril si este recomandata pentru prepararea formulelor de lapte, a ceaiurilor si meselor de cereale sau pentru diluarea sucurilor naturale destinate bebelusilor. Acest tip de ambalaj pastrează proprietatile apei timp indelungat dupa desigilare fara a permite patrunderea aerului in interior in momentul utilizarii, garantand astfel prospetimea de durata a produsului, in conditii de maxima igiena.

Apa minerala naturala carbogazificata Bucovina are un continutul redus de sodiu, gust placut si echilibrat, precum si proprietati deosebite de a lega si retine dioxidul de carbon asigurand tranzitul de electroliti in organism, esentiali functionarii normale a acestuia.

Marca LA VITTA - apa de izvor plata sau de masa carbogazoasa, solutii ideale pentru fiecare moment al zilei. 

Marca MALIBU – apa de masa carbogazoasa este la indemana ta si a familiei tale pentru o viata sanatoasa si o hidratare corecta.

Marcile BON TON, LA VITTA, MALIBU si RIO - bauturi racoritoare carbogazoase, intr-o gama varianta de arome de fructe (piersica, portocale, soca, struguri, fructe tropicale sau pere) sunt special create pentru un stil de viata efervescent.

Marca GOLDEN HORSE - bautura energizanta iti asigura energia de care ai nevoie intreaga zi. Gust reconfortant, energie de durata, forta controlata.

Marca La Vitta Food – Produse gustoase si ideale, pentru  mese rapide si  usor de preparat.

In decursul timpului compania si-a diversificat portofoliul de produse distribuite, incluzand in acest moment o gama larga de bunuri alimentare si non alimentare.