Bucovina si Media Production Group - parteneri de nadejde

Incepem un alt episod in colaborarea cu Media Production Group – MPG alaturi de proiectele sportive Tenis Partener si Tenis10.
Proiectul Tenis Partener este adresat amatorilor de tenis din Romania, incepatori sau experimentati, dornici de a practica sportul preferat intr-o comunitate de oameni cu aceeasi pasiune. In prezent, Circuitul Tenis Partener – www.tenispartener.ro- are peste 450 de turnee anuale in tara dar si peste granite, iar comunitatea sa este formata din 18.000 de jucatori peste 18 ani, fiind cea mai mare din Romania.
Tenis10 este un proiect special care se adreseaza noii generatii de pasionati ai tenisului si are ca scop facilitarea participarii copiilor, cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani, la competitii in intreaga tara, dar si peste hotare.
Astfel, cu ajutorul Federatiei Internationale de Tenis s-au creat competitii si niveluri de joc ce tin cont de varsta si abilit?tile fiecaruia. Copiii pot beneficia de programul “Descopera tenisul”, prin intermediul caruia inva?a sa joace cu echipamente adaptate varstei lor si sunt incurajati sa participe apoi la turneele Tenis10 – www.tenis10.ro
Bucovina a fost alaturi de toti, mici si mari, cu speranta ca putem contribui la educarea unui stil de viata sanatos. Ne dorim o generatie ce poate descoperi  pasiunea pentru miscare, perseverenta si ambitia ce vin odata cu practicarea unui sport. Toate sunt atribute ce vor contribui la formarea unei personalit??i puternice, echilibrate si de succes.
Pasiunea, dorinta de a reusi te fac sa traiesti intens, iar de fiecare data cand traiesti intens, pierzi apa si castigi viata! Inseteaza-te de viata!